Модерни обувки за есента

В никакъв случай не казваме, че жените си приличат, но трябва да признаете, че има едно нещо, което го кара даподскачат от радост – пазаруването. Броят магазини все повече се увеличава, а и моловете преливат от красиви стоки, които само чакат да бъдат купени от някоя великодушна дама. Но най-пословична е влечението на представителките на нежния пол към обувките – във всякакви форми, цветове и модели.
Напълно сме наясно, че обувките се ползват като акцент в тоалета на жената. Дрехите ви може да са само едноцветни, но ако обуете различен цвят обувки, то тогава всичко си идва на мястото. Много дами пък разбират обувките и като начин да покажат собствената си индивидуалност, да изпъкнат сред другите и самочувствието им да се подобри.
Целта на тази статия е да ви запознае с модните тенденции при дамските обувки за есенно-зимния сезон тази година. дамски обувки от bg-look.com
Острите носове се завръщат – ако си спомняте, те бяха голям хит само преди няколко години и явно славата им не намалява. Много дизайнери дори са подходили доста смело и цветът на самия връх е различен от основния цвят на обувката.
Широки токове – отново ще бъде актуално дамксите обувки да са с широк ток, а това е много добра новина, защото този тип токчета са много по-удобни и няма болка в стъпалата. Широкият ток е модерен за всички модели – обувки, боти и ботуши.
Големи платформи – Много от моделите за предстоящия зимен сезон имат страшно големи и груби платформи. Този тип подметки понякога изглеждат доста груби, но пък за сметка на това ходенето с тях не е проблем.
Ботушите са високи – Разбира се, и тук токовете са дебели, а самоте ботуши стигат до и дори над коляното. Те са и доста тесни и изглеждат като красиви, високи кожени чорапи.
Модните тенденции при обувките и ботушите за предстоящия зимен сезон могат да ни радват, тъй като освен красиви, те са и удобни.