Задължителните обувки за всеки мъж

Струва ли ви се странно или не, не само мъжете обичат да пазаруват нови обувки. Дори някои изпитват същото
удоволствие от тези дейност като жените и успяват да ги съчетаят перфектно с цялостната визия. Но има и случаи, когато господата не правят най-добрия избор и съвсем объркват модните тенденции.
Тази статия ще ви разкрие тайните на перфектния мъжки стил, особено частта за задължителните четири типа обувки, които ви трябват в ежедневието, офиса и на по-специално събитие.
Съмняваме се да има представител на силния пол, който да няма официална обувка. По принцип тя бива два вида – оксфорд и дерби. Оксфорд е по-официалният модел, който се стеснява в горната част, където се намират връзките. Дерби пък не изисква задължително да бъде носен с костюм, а е подходящ и за ежедневна употреба. Класическите мъжки обувки може да се носят с панталони, костюми, както и с тъмни дънки.
Втори се нареждат мокасините, които освен, че са световно признати като мъжките обувки, които са най-удобни, отиват на почти всички и са изключително удобни. Повечето модели са изчистени, но има и доста, които има катарама или друг метален елемент за акцент.
Трети в класицията на задължителни мъжки са така наречените „броугинг“. Отгоре те имат бомбе, което е разперено като криле на птица и цялото това бомбе е обточено с малки прецизни шевове. Брогунг можете да носите навсякъде, но не и на официален коктейл.
Четвъртите по ред обувки, които всеки мъж трябва да има в гардероба, са кецовете. Само искаме да уточним, че това не са маратонки. По магазините вече има всякакви цветове и модели – тук изборът оставяме на вас. Моделите варират, зависи от вкуса на господина кой точно ще избере като най-подходящ за него самия. Кецовете се носят с всички дънки,джинси и не много официални панталони. В никакъв случай не посещавайте вечерно събитие, обути в кецове.