Вярно ли е, че чистото кокосово масло е лекарство за всички болести?

Вярно ли е, че чистото кокосово масло е лекарство за всички болести?

Както може би сте забелязали, наблюдението и вниманието, което обръщаме на храните, които се предлагат на пазара за избора, който да направим, неминуемо ни води към търсене на старите знания.

Още в далечни времена в Полинезия и Индия, в традиционните лечителски практики се е използвало широко маслото от кокосови орехи. Считали са, че това е „дървото на живота“, а вярно ли е, че чистото кокосово масло тук е лекарство за всички болести, както са го възприемали тогава, можем да разберем, като се информираме на първо място и след като изпробваме на практика неговите качества. Предлаганият чист продукт, който можем да намерим на достъпна цена, идва при нас през bio-vital.net и на достъпна цена.

Вярно ли е, че чистото кокосово масло е лекарство за всички болести?

Характеристиките на предлаганото био кокосово масло, могат да повлияят благотворно върху организма в много аспекти. Високото съдържание на лауринова киселина, например, подпомага метаболизма, като притежава антивирусни и антибактериални качества. Освен това маслото от кокос съдържа и високи нива на наситени мазнини, както и Омега 6 в 1%. Поради това за най-добър ефект се препоръчва да се съчетава с храни, богати на Омега 3, тъй като по този начин действието става двойно по-силно. Много добро средство за подобряване на състоянието на кожата, като се използва и за подмладяване и в случаи на изгаряния и измръзване. Фактът, че хидратира добре и подпомага храненето епителните ефекти е много показателен за широката употреба на маслото от кокос с козметични цели.

Силен антиоксидант, натуралното или био кокосово масло спомага усвояването на мастно-разтворими витамини, а също и приемът на калций и магнезий. Може да се употребява в неограничени количества. Ползите му са толкова много, че не случайно жителите на полинезийските острови наричат кокосовото дърво “ дърво на живота“. Вече можем и ние да опитаме от свойствата на древната сила от природата. Вижте повече в сайта и можете да се сдобиете със тази подмладяваща и тонизираща сила още сега.