Колко струва студийно осветление за камера от Enexter.com?

Както всички знаем, най-важното за фотографията е светлината. Неслучайно самата дума „фото-графия“, означава рисуване със светлина. Когато снимаме пейзаж или архитектура в повечето случаи няма как да контролираме светлината и се осланяме на благосклонността на природата, но когато снимаме спорт или портрети, играта със светлина и сенки е важна част от процеса и може да бъде разликата между страхотен и ужасен кадър.

Именно затова професионалните фотографи знаят, че трябва да контролират осветлението си. Това може да стане, както със светкавица (студийна, ръчна), така и с различни аксесоари, като отражателни дискове, чадъри, софтбоксове, рефлектори и др. Всякакъв тип осветление и фотографско оборудване може да намерите в каталога на онлайн магазин Enexter.com. Ще видите продукти на най-добрите марки в световен мащаб като Benq, Canon, Casio, DJI, Fujifilm, Garmin, GoPro, JVC, Kodak, Konica Minolta, Leica, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax, Praktica, Ricoh, Samsung, Sony, Xiaomi. Това продуктово разнообразие се дължи на сертифицираното представителство на тези брандове от Enexter.com на територията на България.

Колко струва студийно осветление за камера от Enexter.com?

Категорията Осветление е от изключително значение, както започнахме и в самото начало, особено за студийните фотографи по време на фотосесии. Те са ключов фактор, за да се постигне добър резултат. При снимане в условия на недостатъчна осветеност, начинаещите фотолюбители често се сблъскват със ситуации, когато не успяват да получат приемливо качество на снимките си. В повечето случаи основната причина за неудовлетворителното качество на фотографиите се крие в ограничените функционални и технически възможности на вътрешната светкавица… Съществено подобряване на качеството на снимките и значително разширение на творческите възможности е възможно използвайки външна светкавица. Външни и вътрешни светкавици с подробно описание под всеки продукт ще намерите отново в каталога на Enexter.com. Ако имате нужда от съдействие и професионален съвет относно избора на светкавица за вашата техника, винаги може да разчитате на служителите на Enexter.com.

Артикулът, който прикова вниманието ни обаче, беше друг – LED диодно осветление за камера. Иновационният дизайн наподобяващ пчелна пита има висока яркост, натурална и мека светлина, както и стабилна цветна температура, а LCD дисплеят позволява работата с панела да бъде интуитивна и лесна. Имате възможност да регулирате яркостта и цветната температура постепенно, без да се налага да изключвате панела. Този вид осветление е подходящо за заснемане на портрети, сватби, модни ревюта и др. Снабден е с метална устойчива основа за по-стабилно монтиране. Може да се ползва на видеокамери, фотоапарати, стативи и др. Светодиодите на дисплея са с висока яркост, които в същото време са икономични и пестят енергия. Панел с висока ефективност и дълъг експлоатационен живот.

Поръчайте този LCD дисплей за вашето студио за постигнете онзи резултат, към който всеки професионалист се стреми, а именно – съвършенство. Поръчайте го бързо и лесно на цена от 150лева и ще бъде при вас още на следващия ден.

Всички продукти на сайта имат две години срок на гаранция, който не подлежи на промяна, тъй като е фиксиран от производителя. За по-голяма сигурност ви препоръчваме да разгледате и категорията със стойки и стативи, на които може да поставяте както техниката си – фотоапарати, камери и т.н., така и оборудването си – светкавици, дисплеи и др.