Архив на категория: Мода

Mаркови дамски чанти от естествена кожа – плащате малко, получавате много!

Ако вие сте дама, която държи на високото качество на своите вещи, то вероятно обичате да купувате артикули от естествена кожа, скъпи дамски дрехи и чанти. Има още

Задължителните обувки за всеки мъж

Струва ли ви се странно или не, не само мъжете обичат да пазаруват нови обувки. Дори някои изпитват същото
удоволствие от тези дейност като жените и успяват да ги съчетаят перфектно с цялостната визия. Но има и случаи, когато господата не правят най-добрия избор и съвсем объркват модните тенденции.
Тази статия ще ви разкрие тайните на перфектния мъжки стил, особено частта за задължителните четири типа обувки, които ви трябват в ежедневието, офиса и на по-специално събитие.
Съмняваме се да има представител на силния пол, който да няма официална обувка. По принцип тя бива два вида – оксфорд и дерби. Оксфорд е по-официалният модел, който се стеснява в горната част, където се намират връзките. Дерби пък не изисква задължително да бъде носен с костюм, а е подходящ и за ежедневна употреба. Класическите мъжки обувки може да се носят с панталони, костюми, както и с тъмни дънки.
Втори се нареждат мокасините, които освен, че са световно признати като мъжките обувки, които са най-удобни, отиват на почти всички и са изключително удобни. Повечето модели са изчистени, но има и доста, които има катарама или друг метален елемент за акцент.
Трети в класицията на задължителни мъжки са така наречените „броугинг“. Отгоре те имат бомбе, което е разперено като криле на птица и цялото това бомбе е обточено с малки прецизни шевове. Брогунг можете да носите навсякъде, но не и на официален коктейл.
Четвъртите по ред обувки, които всеки мъж трябва да има в гардероба, са кецовете. Само искаме да уточним, че това не са маратонки. По магазините вече има всякакви цветове и модели – тук изборът оставяме на вас. Моделите варират, зависи от вкуса на господина кой точно ще избере като най-подходящ за него самия. Кецовете се носят с всички дънки,джинси и не много официални панталони. В никакъв случай не посещавайте вечерно събитие, обути в кецове.