Стилни кожени рокли: актуални тенденции

Стилни кожени рокли: актуални тенденции

Стилни кожени рокли: актуални тенденции

Стилните кожени рокли набират все по-голяма популярност. И ако по-рано те се свързваха със сексуална разкрепостеност и скандалност, сега те се превръщат в универсален и удобен елемент от женския гардероб.
Способността на кожата перфектно да подчертава фигурата помага за създаването на елегантни, но в същото време естествени образи. А жените, които предпочитат да носят кожени изделия, на подсъзнателно ниво се чувстват по-спокойни и по-уверени в себе си.
Съвременната модна индустрия сред която е и Модна къща Алерт предлага красиви кожени рокли в голямо разнообразие от цветове и стилове. Благодарение на това всяка модница може да изглежда грандиозно, защото материалът, от който е ушита роклята, ще й помогне да съчетае женственост и сила, невероятна изтънченост и простота.
Какви модели кожени рокли са актуални тази година, как да ги изберете правилно и с какви аксесоари да ги комбинирате – всички тези и други също толкова важни аспекти ще бъдат разгледани в тази статия.
Черна кожена рокля с права кройка, която няма никакви допълнения, не е загубила своята актуалност през този сезон. Въпреки това продуктите в комбинация с дантела, платнени вложки или кожена облицовка придобиват все по-голяма популярност.
Рокли с кожени вложки са подходящи за модници, които мечтаят да създадат екстравагантен външен вид. Тези елементи могат да бъдат разположени почти навсякъде върху модерен артикул: на ръкавите, талията, гърдите. Кожените ленти, разположени отстрани на роклята, не само ще добавят екстравагантност към изображението, но и ще помогнат на фигурата да изглежда още по-елегантна.
Блясъкът на камъните и луксът на апликациите, мънистата и металните нитове – всички тези допълнителни елементи идеално ще допълнят образа на смела и самоуверена дама.
Не толкова отдавна, когато много от нас мислеха за кожена рокля, си представяхме продукт изключително черен на цвят. Този сезон радва модниците с широка палитра от цветови решения, от които всеки ще може да избере това, което е най-близо до нея.
Нека изброим актуалните цветове за тази година:
Бежово. Този естествен и мек цвят остана сред фаворитите. Жените в рокли от този нюанс винаги ще привличат погледите на мъжете.
Всички нюанси на зеленото се използват успешно от дизайнерите не само за създаване на оригинални модели, но и за имитация на змийска кожа, което прави изображението още по-ярко.
Сивата кожена рокля е идеална за бизнес срещи или работа в офиса. Този благороден класически цвят винаги ще бъде актуален.
Кафявият цвят е мек и изискан. Кожените рокли от такива нюанси ще позволят на техните собственици да изглеждат благородни и луксозни.
Червена кожена рокля, която символизира страстта, няма да остави собственика си незабелязана. Ще й бъде отделено голямо внимание. Трябва обаче да внимавате при избора на цвят: гримът и аксесоарите трябва да са спокойни и ненатрапчиви.
Кожата от всички нюанси на синьо и лазурно изглежда ярка и свежа. И ако се използва в комбинация с черно, тогава такива рокли могат безопасно да се носят за официални събития.
Трябва обаче да запомните, че основното цветово правило тази година е максималната естественост на нюансите. Те ще подчертаят красотата на фигурата и ще направят образа по-ярък.
Избор на модел
Когато времето не е топло, изборът на рокля с дълъг ръкав ще бъде отлично решение. Например, черна рокля с кожени ръкави ще изглежда строго и в същото време елегантно. Ако тази строгост трябва да бъде смекчена, достатъчно е да добавите аксесоари и подходящи обувки. В този случай образът на фатална жена ще бъде осигурен.
Интересно дизайнерско решение е кожена рокля с широк колан. Кожените рокли без ръкави, напротив, ще бъдат най-добрите помощници в създаването на чувствен и съблазнителен образ.
Продуктите с кожена горна част ще изглеждат като перфектна комбинация от две различни неща. Такива модели ще ви помогнат да скриете не съвсем идеалната талия с помощта на тясна пола. Рокли с кожена пола визуално намаляват буйните бедра, подчертавайки горната част на тялото.
Актуална ще бъде и кожена рокля за пълни жени. Единственото правило при избора му е да изберете семпъл стил без забележими детайли.

Проблем със съвместимостта
След като сте избрали стила и цвета на модерното нещо, трябва да решите още един важен въпрос: с какво да носите кожена рокля. Тъй като кожата, както естествена, така и изкуствена, е специален материал, изборът на покритие трябва да се подхожда много внимателно. Например, рокля с кожени джобове не изисква друга украса. Най-често като декорация се използват фитинги и двойни шевове. Тоест в този случай е важно да не претоварвате изображението с ненужни подробности.
Кожените рокли се носят с тънки водолазки, ризи или блузи. С рокли от кожа е по-добре да използвате прости едноцветни бижута, както и обувки и чанти, които имат такова цветово решение. Няма да е излишно да използвате шапка или ръкавици, коланът ще изглежда интересно.
Що се отнася до съвместимостта в комплект от няколко кожени артикула, мненията на дизайнерите се различават. Някои смятат, че кожената рокля абсолютно не може да се комбинира с други неща, изработени от този материал. Други успешно демонстрират такива комбинации на модните подиуми. Във всеки случай към такова съседство трябва да се подхожда с повишено внимание.
През есенно-зимния период рокля-риза ще ви спаси от студа в комплект с ботуши от велур и плътни чорапогащи. За връхни дрехи са подходящи къси палта от еко кожа или кожени палта. Основното правило в този въпрос, както при създаването на всеки образ, е чувството за пропорция.
Ако сте склонни да демонстрирате бунт, трябва винаги да сте в центъра на вниманието, да облечете кожена рокля и тогава възхитените погледи на околните са гарантирани, посетете страниците на онлайн магазин alert.bg.
Експериментирайте, променяйте се, подчертавайки вашата женствена и смела природа с помощта на оригинална и стилна кожена рокля.