Най-добрите арабски парфюми от онлайн магазин

Близкият Изток има своите традиции и обичаи. Освен с тях, арабите са известни и със своите аромати. Много хора са фенове на най-добрите арабски парфюми и ги използват ежедневно.

С какво са различни ориенталските предложения

Те могат да ви отнесат в един напълно различен свят, който е изпълнен с мистични ухания и страст. Качествата, които притежават са особени, което ги отличават от останалите предложения на пазара. Най-добрите арабски парфюми можете да намерите на сайта на dubaioud.eu.

Ориенталските предложения се състоят от аромати, които съчетават в себе си жасмин, уд, кехлибар, мускус и други екзотични ухания. Точно те разграничават арабските парфюми от западните предложения. Много от тях не са познати на българския любител на аромати като уд например.

Oudth е много интересен аромат. Той допринася за мекота и уют на самата обстановка. Уд е дървесен аромат, който много често се използва и за ароматизиране на помещения, както и за дрехи.
Освен този тип съставки, арабските предложения често са в комбинация с мирис на цветя, подправки и много други ухания. Те най-често се събират на ръка, а след това самият парфюм се прави чрез автоматизирана машина.

Как да носите арабски парфюм

По арабски начин можете да смесите няколко арабски парфюма, за да намерите своя характерна миризма. Това много често се прави в Ориента. Затова и понякога ароматите са толкова тежки и наситени.

Арабските парфюми могат да се нанасят върху точките на пулса.

Можете да пръскате арабски парфюми върху дрехите, но най-добре е да ги ползвате директно върху кожата си. Тогава ароматът се разтваря най-добре и вси1ки нотки се усещат прекрасни, заради топлината, която излъчват някои точки от тялото.

Можете да изгорите bakhoor или oud muattar и нанесете ароматния дим върху дрехите си, косата и други части на тялото. Много добре можете да ароматизирате цялото си жилище по този начин.