Памучна бяла тениска с щампа от Nicole Collection

Все по-голяма част от дамите предпочитат в ежедневието си да са облечени с удобно облекло и да се чувстват комфортно. Затова и спортно-елегантният стил все повече се усеща при тях. Дамските тениски са онова универсално ежедневно облекло, с което могат да се направят различни съчетания. Не е случаен фактът, че всяка жена притежава поне дузина от тях в гардероба си.

Nicole Collection предлага на дамите уникална и нестандартна бяла памучна тениска – уникален дамски t shirt. В предната си част тя е щампована, а ръкавите са с дължина почти до лактите и са изключително широки. Дължината на тениска стига до под ханша. Стои свободно, което позволява да бъде носена с къси и дълги клинове, дънки и спортно-елегантни панталони. Кое е нестандартното в нея, вероятно ще се запитат голяма част от вас. От двете страни на нивото на кръста има прорези, които откриват загадъчно една малка част от нежното тяло на прекрасните дами.
По отношение на съчетаването ѝ с останалата част от облеклото, тениската е непретенциозна – стои еднакво добре с дънки и клинове. Дали ще предпочетете да завършите тоалета си със спортни обувки или някой нисък ежедневен модел, е въпрос на личния ви избор.

Тениската е памучна, това я прави особено подходяща дори и през най-топлите летни дни, тъй като памукът е материя, която не предизвиква изпотяване и кожни раздразнения. Препоръчително е ръчното пране, с не много топла вода.

Освен тази уникална и неповторима тениска, в онлайн магазин nicolecollection.com ще откриете още множество прекрасни тениски, които можете да превърнете в част от своето ежедневие. И това не е всичко – дамите могат да се облекат от главата до петите благодарение на съвременните и модерни рокли, поли, панталони, връхни дрехи и блузи. И нека не забравяме аксесоарите, които придават уникалност на всеки избран тоалет – шапки, кърпи за глава, колиета и какво ли още не на достъпни цени.