Отлични цени за детски акумулаторни джипове от МарчиДео

Акумулаторните играчки са огромен хит сред всички деца, от тези на по 2-3 години, до тези, които са на 7-8 например. И за това си има реални и обективни причини. С този тип играчки децата се чувстват така сякаш наистина карат реален автомобил. Ще обърнем обаче специално внимание на една категория от тях, а именно – детски акумулаторни джипове.

По правило детските акумулаторни джипове са по-големи от колите и се препоръчват за деца около на 5-6 години, а хубавото при тях е, че за разлика от автомобилите могат да се движат и по не толкова реални повърхности, както и по наклони. Но за целта се изисква детето да има определен опит. Малко по-скъпи са от традиционните коли, но пък определено си заслужава да се видят грейналите от щастие детски очички.

И така, най-хубавото при тези детски акумулаторни джипове, че повечето модели, които се предлагат на пазара с двойна седалка, което е много полезно, ако имате двете деца например. Такива са и моделите детски акумулаторни джипове в онлайн магазина МарчиДео. Освен това всички видове там са множество функции като светлинни и звукови ефекти, които изключително много радват децата, няколко скорости, запалване с ключ, отварящи се врати, меки гуми, направени от EVA пяна, лицензирани модели и др.

Както казахме цените при детски акумулаторни джипове са една идея по-висока в сравнение с колите. Но добрата новина е, че в МарчиДео ще намерите едни от най-достъпните цени за подобен тип акумулаторни играчки в България. Освен това от онлайн магазина правят редовни намаления на десетки модели, сред които и едни от най-търсените. Така, че може да посетите още сега сайта им и да си харесате някой от моделите, които са в промоция и да се възползвате от страхотните цени. Който и от видовете от там да изберете, няма да съжалявате изобщо, защото качеството е гарантирано.